eigen worst

Historie  worst  diervriendelijk  versmaaltijd  bestelservice  nieuws  email 
   
     Wereldberoemd om de rookworst!

   
      Het zal je maar gebeuren: je wordt gevraagd of je mee wilt doen aan een wedstrijd, eigenlijk vergeet je dit,.. en ondertussen wint jouw rookworst met vlag en wimpel. Dit overkwam ook de worstenmakers van Offers & Offers. "Op maandagmorgen werden we gebeld door een klant, of we wel  genoeg rookworsten in huis hadden" aldus meesterslager John Vink.

"Wat een rare vraag" zei ik nog tegen Marian. "Maar al snel begrepen we het, de uitslag van die worstenwedstrijd werd breed besproken in de kranten, bladen en op televisie. We hadden prijs! De eerste dag vlogen de rookworsten bijna de deur uit en stonden we met zijn allen tot diep in de nacht weer nieuwe te maken." Weken later nog stroomde felicitaties en cadeautjes binnen en inmiddels is er een klantenkring van over de gehele wereld.

"Onze worsten staan niet alleen op de tafels in Nederland, want werkelijk echt overal komen de klanten vandaan. Nee, gekker nog,.. een klant bijv. doet de bevoorrading van booreilanden,.. en vliegen onze worsten naar Canada en liggen met Kerstmis onder de boom in Amerika en natuurlijk overal om ons heen in Europa."

"Door één simpele rookworst werden we dus bijna Wereldberoemd! Te gek, top, en dat is toch bijna niet te geloven!" Aldus een stel zeer bescheiden kwaliteitslagers. En dat ze dat echt zijn blijkt wel uit het juryrapport: men sprak vol lof over de kwaliteit, de smaak en het vakmanschap van de Offers & Offers slagers. En dat kunt u zelf allemaal proeven!


   
   
Assortiment: Specialiteit: slagers Rookworst

Gekookte worst
Boterhamworst
Grillworst in verschillende smaken
Rookworst
Leverworst
Osseworst


   
   
     
      Bezoek de vormgevers!