John en Marian in het Slagerijmuseum

Historie  worst  diervriendelijk  versmaaltijd  bestelservice  nieuws  email 
   
     De historie van een slagersfamilie!

   
      Slager John Vink werkt al 35 jaar in Offers & Offers en voor de klanten is hij dus ook meneer Offers. Samen met zijn vrouw Marian, zoon Dave en dochter Shirley 'bestieren' zij dit heus familiebedrijf. Na een recentelijke verbouwing ligt er niet alleen vlees in de schappen. Versmaaltijden uit eigen keuken staan fier naast prijswinnende worsten en tussen de middag is het een komen en gaan van klanten voor de heerlijke belegde broodjes.

In de slachtruimte en keuken achter de winkel staan de machines die dagelijks zorgen voor een prachtig stuk vlees en die rookworst met een hoofdletter W. In de herfst en wintermaanden draaien ze overuren want dan is het een smakelijke toevoeging aan de stamppotten, maaltijden en ovenschotels die hier met eenzelfde passie worden gemaakt.

De Offers slagersfamilie zorgt al jaar en dag dat hun eindproducten de absolute top bestijgen. Zo ver zelfs dat een volle prijzenkast in de winkel niet zou misstaan. Maar bescheidenheid siert de mens en daarom geven zij alleen aan hun product de ruimte in vitrine en schap.


   
   
Assortiment: Specialiteiten van rund, varken, kalf, lam en kip
Onze gekroonde ambachtelijke slagersworsten

Prachtig Spaans Duroc scharrelvarkensvlees

Belegde broodjes in alle soorten en maten!
Vers maaltijden uit eigen keuken
Ovenschotels & stamppotten

Huisgemaakte vleessnacks
Barbecue, steengrill- en fondueschotels

Bestelservice : faxen en ophalen!

   
   
     
      Bezoek de vormgevers!